U TIJEKU JE KAZNENA PRIJAVA

Opatijska policija otkrila 60-ak stabljika indijske konoplje u vlasništvu 30-godišnjaka!

Foto: Unsplash

Pretragom doma pronađeno je 11, a u obližnjem šumskom predjelu još 50 stabljika indijske konoplje

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s opatijskom policijom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na zlouporabu droga.

Foto: PU Primorsko goranska

U sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenoga na području Liburnije. Prilikom pretrage pronađeno je i oduzeto 11 stabljika indijske konoplje, više dijelova stabljika indijske konoplje u fazi sušenja, šator za uzgoj, nekoliko grama marihuane te drugi predmeti. Također, u obližnjem šumskom predjelu pronađeno je još 50 stabljika indijske konoplje.  Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 30-godišnjak tijekom proljeća ove godine neovlašteno zasadio i uzgojio 61 stabljiku indijske konoplje.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 30-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari