BRZA REAKCIJA

Opatijska policija uhvatila lopova odmah nakon krađe iz trgovine. A onda je otkriveno – nije se bavio samo time!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija ga je pronašla nedugo nakon krađe. Prijavljen je za dva kaznena djela i prekršaj

Opatijska policija je jučer, 15. kolovoza nedugo po dojavi o počinjenju krađe iz trgovine u sklopu benzinske postaje u Opatiji pronašla 25-godišnjeg hrvatskog državljanina te ga privela na kriminalističko istraživanje.

Kod njega su pronađeni i razni artikli u vrijednosti od oko 170 eura, koje je prethodno otuđio te će biti vraćeni oštećenoj tvrtki sa sjedištem u Kastvu.

Također je utvrđeno kako je počinio i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, na način da je ispisivanjem grafita različitog, neprimjerenog sadržaja oštetio zidove igrališta opatijske odgojno-obrazovne ustanove, a grafite neprimjerenog sadržaja ispisao je i u blizini mjesta počinjenja krađe.

Osim za navedena kaznena djela, 25-godišnjaka policija prijavljuje i prekršajno jer je ispisivanjem grafita neprimjerena sadržaja počinio prekršaja iz čl. 17 Zakona o prekršajima javnog reda i mira.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari