OPET KAOS U BOLNICI! Dovezli ženu u trudovima pa razbijali i prijetili osoblju smrću

Obojica počinitelja su privedeni u policijsku postaju, a tamo je utvrđeno da su bili alkoholizirani

U Općoj bolnici u Bjelovaru noćas je bio pravi kaos. Pet minuta iza ponoći u čekaonicu Hitnog prijema, 27-godišnjak i 40-godišnjak dovezli su kćer od spomenutog 40-godišnjaka, kojoj su započeli trudovi te su zatražili pomoć.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Kada im je medicinsko osoblje reklo da požure s pacijenticom u rodilište, muškarci su počeli žestoko vikati i galamiti. Navodno su bili nezadovoljni reakcijom medicinskog osoblja pa je 27-godišnjak fizički nasrnuo na 25-godišnjeg medicinskog tehničara te ga primao za ruke u namjeri da ga fizički ozlijedi, kazali su u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

No, to nije sve. Nakon toga su muškarci s pacijenticom otišli na Odjel djelatnosti za zdravstvenu zaštitu žena. Tamo su također vikali i galamili, a tom je prilikom 27-godišnjak uz prijetnje, fizički nasrnuo i gurnuo u prsa dvije medicinske sestre (59, 30).

Nakon toga je rukom razbio staklo na ulaznim vratima Odjela i pred jednom djelatnicom je izrekao neizravnu prijetnju ubojstvom jednom od liječnika ginekologa ukoliko ne bude sve u redu s trudnicom.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Obojica počinitelja su privedeni u policijsku postaju, a tamo je utvrđeno da su obojica bila pod znatnim utjecajem alkohola nakon čega su uhićeni i optuženi jer su počinili prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

U tijeku je kriminalističko istraživanje.
Vijesti.hr
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari