OPREZ NA PLAŽAMA! Od Ičića do Baške krade se sve – torbe, ruksaci, novčanici, mobiteli, nakit…

Ilustracija

Tijekom 24. i 25. lipnja zabilježene su krađe na plažama na području Opatije, Ičića, Baške na otoku Krku i Kantride u Rijeci

Za sada nepoznati počinitelji iskoristili su nepažnju vlasnika te dok su oni bili u moru, a njihove stvari bez nadzora, otuđili im torbe i ruksake te novčanike, novac, osobne isprave, mobitele, nakit i druge predmete.

Kaznenim djelima oštećeno je dvoje hrvatskih državljana u dobi od 60 i 30 godina te državljanke Mađarske i Makedonije, starosti 46 i 25 godina. Sveukupna materijalna šteta cijeni se na oko 8.300 kuna!

Kako je na našim plažama sve više građana i gostiju, bilo domaćih ili stranih, iz Policijske uprave primorsko-goranske upozoravaju da se na plažu ne nose veći novčani iznosi, skupocjeni nakit, mobiteli, fotoaparati i drugi vrijedni predmeti, a posebno svoje stvari na plaži ne treba ostavljati bez nadzora – inače postaju lako dostupne počiniteljima kaznenih djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari