PRIPAZITE NA CESTAMA

OPREZ! Nesreća na području Kačjaka, automobil se prevrnuo na krov!

Nesreća se dogodila nešto iza 15 sati

Vozači, oprez! Na predjelu Kačjak nešto iza 15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je, po svemu sudeći, sudjelovalo jedno vozilo koje se prevrnulo na krov nakon što je vozač izgubio nadzor nad automobilom.

O nesreći su prvi dojavili članovi ‘riječke’ facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica.

U trenutku pisanja ove vijesti na mjestu nesreće nije bilo ni znakova upozorenja na nesreću ni pripadnika hitnih službi, stoga pozivamo vozače na povećani oprez prilikom kretanja ovom prometnicom.

Prema prvim dojavama s terena, u ovoj nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Policija je dojavu o nesreći dobila u 15.10 sati te se na mjestu nesreće vrlo brzo očekuju djelatnici hitnih službi te vozilo vučne službe. Na prometnici će se stoga promet najvjerojatnije odvijati otežano i usporeno uz propuštanje vozila jednim prometnim trakom. Stoga je možda bolje svima koji su u žurbi odabrati neki drugi pravac za vožnju.

Za sada nisu poznate sve okolnosti i točni uzroci ove prometne nesreće, no za pretpostaviti je kako je uzrok još jednom ‘vožnja neprilagođena uvjetima na cesti’ odnosno vožnja prevelikom brzinom s obzirom na stanje mokrog i skliskog kolnika.

No službeni uzrok nesreće bit će ipak poznat po obavljenom policijskom očevidu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari