Optužen razbojnik koji je maskiran upadao u riječke poštanske urede

Ilustracija (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL)

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Rijeci optužnicu protiv hrvatskog državljanina zbog počinjenja dva kaznena djela razbojništva.

Okrivljenika se tereti da je počinio navedena kaznena djela tijekom 2016. godine na području Rijeke na štetu Hrvatskih pošta d.d. Tereti ga se da je zamaskiran ulazio u prostore poštanskih ureda držeći u ruci pištolj i uz prijetnju pištoljem od zaposlenih djelatnica pošte tražio da mu predaju sav papirnati novac iz ladice pulta čime si je u oba slučaja pribavio ukupni iznos od 11.692,00 kuna.

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci nije u optužnici stavilo prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika budući da se osumnjičenik trenutno nalazi na izdržavanju kazne zatvora u trajanju od pet godina i šest mjeseci koja mu je izrečena zbog počinjenja istovrsnih kaznenih djela, poručuju iz DORH-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja