OSMI POGINULI MOTOCIKLIST U PGŽ OVE GODINE Kod Kraljevice poginuo 25-godišnji Ervin Juretić s Grobnišćine

foto NL

Strahovanja su se obistinila: u prekjučerašnjoj strašnoj prometnoj nesreći na križanju Jadranske magistrale i ceste za Oštro život je izgubio dvadesetpetogodišnji Ervin Juretić, nastanjen na području Čavala. Tragedija u kojoj je u srazu motocikla i automobila izgubljen još jedan mladi život, posljednjih dana u crno je zavila Čavle i velik krug mladićevih prijatelja, kolega, poznanika i njegovu obitelj, čemu svjedoče brojne poruke tuge ožalošćenih na društvenim mrežama. Prokleti trenutak sudbine bio je ovoga puta koban za mladog Ervina.

Ervin_medium

Podsjetimo, do tragične prometne nesreće došlo je u nedjelju predvečer kada se mladi motociklist na svojoj snažnoj „yamahi“ Jadranskom magistralom kretao u smjeru Crikvenice, a dosadašnja rekonstrukcija nesreće pokazuje da mu je automobil »seat ibiza« izlazeći iz sporedne ceste, s odvojka za Oštro, skrećući prema Rijeci u kobnom trenutku oduzeo prednost prolaza pa je motociklist udario u automobil, odletio u zrak 20-tak metara, i bez od siline udarca otpale kacige udario u asfalt. Sve se to odigralo na križanju udaljenom 200-300 metara od benzinske crpke Petrola u smjeru Crikvenice, o čemu smo opširnije izvijestili OVDJE.

Ervin Juretić petnaesti je smrtno stradali sudionik u prometu od početka ove godine na cestama Primorsko-goranske županije i čak osmi motociklist, što pokazuje kako je više od polovice stradalih poginulo upravljajući motociklom ili skuterom. Strašna statistika pokazuje kako se još puno mora raditi na informiranju vozača i prevenciji kod svih sudionika u prometu kako bi se maksmimalno smanjile mogućnosti za ovakva stradanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari