POLICIJA UPOZORAVA NA OPREZ

Ostali bez pogona i nosila ih bura! Policija spasila petoro ljudi i bebu s brodice između Suska i Lošinja

Foto: Morski

Na brodici se nalazilo šest osoba, troje hrvatskih i troje njemačkih državljana, od kojih jedno dijete starosti nekoliko mjeseci

Jučer, 18. kolovoza, u popodnevnim satima na moru između otoka Suska i Malog Lošinja brodica je ostala bez pogona. Na brodici se nalazilo šest osoba, troje hrvatskih i troje njemačkih državljana, od kojih jedno dijete starosti nekoliko mjeseci.

Na moru su tada vladali loši vremenski uvjeti pa su tako bura i valovi navedenu brodicu nekontrolirano nosili. Ubrzo nakon zaprimanja dojave o navedenom događaju u pomoć je stiglo policijsko plovilo Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka, koje je brodicu doteglilo do sigurnog veza u Malom Lošinju. Prilikom ovog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba i ni onečišćenja mora

VIDEO DANA:

I ovom prilikom, policija ponovno iskazala svojom profesionalnošću i humanošću te je pravovremenom akcijom pomogla u spašavanju osoba na moru.

Apeliramo na građane da budu oprezni, da prate vremensku prognozu i da ne isplovoljavaju sa svojim brodicama za vrijeme loših vremenskih uvjeta na moru kako bi izbjegli neželjene posljedice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari