PLAN MU NIJE USPIO

Osumnjičeni trostruki ubojica molio suca da se brani sa slobode: ”Ući ćete u povijest i popit ćemo kavu na Placi”

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Usprkos molbi, istražni zatvor mu je produljen. Na sjednici nije bio prisutan njegov odvjetnik Branko Šerić koji je zaražen koronavirusom

Filip Zavadlav, 25-godišnji osumnjičeni trostruki ubojica, videolinkom je nazočio sjednici na kojoj se odlučivalo o produljenju istražnog zatvora te pokušao pridobiti naklonost suca kako bi ga pustio da se brani sa slobode, piše Slobodna Dalmacija.

“Ako me pustite na slobodu, ući ćete u povijest, bit ćete legenda! Popit ćemo kavu na Pjaci”, poručio je Zavadlav sucu Mlađanu Prvanu.

Odvjetnik zaražen koronavirusom

Usprkos molbi, istražni zatvor mu je produljen. Na sjednici nije bio prisutan njegov odvjetnik Branko Šerić koji je zaražen koronavirusom.

Podsjetimo, Zavadlava se osim za trostruko ubojstvo tereti i za nedopušteno držanje oružja te općeopasnu radnju, a čini se kako njegov odvjetnik slaže obranu kojom bi se osumnjičenika okarakteriziralo kao neubrojivog u trenutku zločina.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari