OTKRIVEN PIROMAN: Vozilo „pauk“ na Brajdici zapalio je 42-godišnjak koji je i prijetio policajcu!

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Podsjećamo da je 3. svibnja 2016. godine oko 22 sata na parkiralištu na Brajdici u Rijeci izbio požar na teretnom vozilu u vlasništvu riječke tvrtke. Požarom je pričinjena materijalna šteta u iznosu od više stotina tisuća kuna a isključen je tehnički faktor kao uzrok požara. Drugim riječima, požar na vozilu „pauk“ je bio podmetnut.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje gore navedenog kaznenog djela na štetu riječke tvrtke, 42-godišnji hrvatski državljanin je predan pritvorskom nadzorniku.

Zbog upućenih verbalnih prijetnji policijskom službeniku prilikom intervencije po dojavi o požaru na vozilu, 42-godišnjak se sumnjiči i za kazneno djelo prijetnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari