PROMETNA NEZGODA

Otkriveni detalji jučerašnje teške nesreće na A7, prije izlaza Križišće; Ozlijeđene četiri osobe!

Hrvoje Jelavic/Pixsell

Vozaču Opela i za dvoje putnika, 85-godišnjoj hrvatskoj državljanki i 64-godišnjem hrvatskom državljaninu, dijagnosticirane su teške ozljede,  dok je 35-godišnji vozač BMW-a lakše ozlijeđen

Jučer, 13. travnja u 7.25 sati, na dionici autoceste A7 prije izlaza Križišće, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene četiri osobe. Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 65-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom marke Opel, riječkih registarskih oznaka, krećući se u smjeru čvora Hreljin zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika izgubio je nadzor nad vozilom u desnom zavoju te prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se izravno sudario s osobnim vozilom marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin.

U nesreći su ozlijeđene četiri osobe kojima je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka. Vozaču Opela i za dvoje putnika iz tog vozila, 85-godišnjoj hrvatskoj državljanki i 64-godišnjem hrvatskom državljaninu, dijagnosticirane su teške ozljede,  dok je 35-godišnji vozač BMW-a lakše ozlijeđen. Materijalna šteta cijeni se na oko 40 000 kuna.

Pozivamo i ovom prilikom sve vozače na povećani oprez i dosljednost u pridržavanju svih prometnih propisa kako bi se smanjile mogućnosti izazivanja prometnih nesreća, osobito onih s teškim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari