OČEVID ZAVRŠEN

Otkriveni detalji sinoćnje nesreće na Preluku u kojoj je smrtno stradala motociklistica (50)!

Ilustracija (Riportal)

Od zadobivenih ozljeda 50-godišnja vozačica motocikla je preminula na mjestu događaja

Sinoć oko 22,30 sati u Rijeci, na Ljubljanskoj cesti, dogodila se prometna nesreća u kojoj je, nažalost, smrtno stradala 50-godišnja hrvatska državljanka.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je 50-godišnja vozačica upravljajući motociklom marke Piaggio beverly, riječkih registracijskih oznaka, i krećući se iz smjera Rijeke prema Opatiji u lijevom zavoju,  zbog neprilagođene brzine, izgubila nadzor nad vozilom i udarila u rubnik kolnika te pala na kolnik zajedno s vozilom. Od zadobivenih ozljeda vozačica je preminula na mjestu događaja.

Za vrijeme trajanja očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika, od 22.50 do 00.50 sati promet je bio zatvoren za sva vozila i usmjeren na alternativne pravce.

Osim ove nesreće, jučer je na prometnicama u Primorsko-goranskoj županiji evidentirano još sedam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a dvije su lakše ozlijeđene. S ciljem smanjenja broja nesreća, osobito onih s najtežim posljedicama, pozivamo i ovim putem sve vozače, a posebno vozače motocikala i mopeda, na pojačan oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari