KAZNA OD 21.300 KUNA!

Otkriveni detalji sinoćnjeg kaosa na Turniću; Za sve je kriva pijana vozačica!

Policija je jučer prekršajno sankcionirala  51-godišnju hrvatsku državljanku koja je sinoć oko 21,30 sati, u ulici Franje Čandeka, izazvala prometnu nesreću s alkoholom u organizmu u koncentraciji od 2,05 g/kg gdje je pritom oštetila još tri osobna vozila.

Naime, 51-godišnjakinja je upravljajući osobnim vozilom marke Ford, riječkih registracijskih oznaka, kretala se u smjeru Turnića te je u jednom trenutku prešla na lijevu stranu kolnika i udarila u bočnu stranu osobnih vozila  marke „Hyundai Accent“ i osobnog vozila marke „Toyota“, koja su se kretala iz suprotnog smjera.

Zatim je od jačine udarca vozilo Ford odbačeno i udarilo u betonski ivičnjak te se nastavilo kretati udarivši pri tome u parkirano osobno vozila marke „Citroen“. Procjenjuje se da su ovom nesrećom vlasnici navedenih vozila materijalno oštećeni za najmanje 30 000 kuna.

Kako ne bi nastavila ugrožavanje sigurnosti u prometu i činjenje prekršaja, 51-godišnjakinja je privedena u prostorije Postaje prometne policije te joj je po završetku postupanja, u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama, izdan optužni prijedlog. Zbog počinjenih prekršaja, predložena joj je novčana kazna od 21.300 kuna te izricanje mjere zabrane upravljanja vozilom B kategorije na rok od tri mjeseca.

I ovom prilikom policija poziva vozače i sve ostale sudionike u prometu, na odgovorno ponašanje i dosljedno poštivanje prometnih propisa kako ne bi činjenjem prekršaja ugrozili sigurnost u prometu ili izazvali prometne nesreće s teškim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari