KOBNO ODUZIMANJE PREDNOSTI

Otkriveni detalji stravične nesreće u kojoj je u Crikvenici poginuo motociklist (51)

Ilustracija (Duško Jaramaz/Pixsell)

Zbog zadobivenih teških ozljeda u nesreći, 51-godišnji motociklist je prevezen u KBC Rijeka gdje je sat i pol nakon nesreće preminuo 

Jučer se oko 14 sati u Crikvenici dogodila prometna nesreća u kojoj je stradao motociklist.

Riječ je o 51-godišnjem hrvatskom državljaninu kojega je, dok je upravljao motociklom marke Yamaha, riječkih registarskih oznaka, udarilo osobno vozilo marke Škoda, zagrebačkih registarskih oznaka.

Zbog zadobivenih teških ozljeda, motociklist je prevezen u KBC Rijeka gdje je unatoč pruženoj medicinskoj pomoći u 15.30 sati , nažalost, preminuo.

“Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Rijeci, utvrđeno je da je 37-godišnji hrvatski državljanin upravljajući vozilom marke Škoda na raskrižju nepropisno skrenuo iz ulice Kralja Tomislava u liJevu prometnu traku u ulici Braće Buchoffer namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, te pri tome udario u 51-godišnjeg motociklista.

Od jačine udarca motociklist je s motociklom pao na kolnik, a vozilo se nastavilo kretati kolnikom te udarilo u autobus marke Setra pulskih registracija kojim je upravljao 62-godišnji hrvatski državljanin, ulicom kralja Tomislava prema Novom Vinodolskom.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Za vrijeme provedbe očevida, od 14.15 do 17 sati, promet u oba smjera je bio obustavljen te su vozila bila usmjerena na alternativne pravce.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu 37-godišnji vozač je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari