IZGUBIO KONTROLU NAD UPRAVLJAČEM

Otkriveni detalji teške nesreće na Pehlinu: Pijani mladić (27) bez vozačke autom riječkih tablica unesrećio ‘ni krivog ni dužnog’ muškarca (36)

Foto: Google Maps

Tijekom vikenda u prometu na županijskim prometnicama evidentirano je 19 prometnih nesreća

U ovim nesrećama je jedna osoba teško, a dvije su lakše ozlijeđene, izvijestila je policija.

Teško je ozlijeđen 36-godišnji hrvatski državljanin u nesreći koja se dogodila jučer, 25. veljače u 6 sati na području Pehlina u Rijeci.

“Do nesreće je došlo kada je 27-godišnji vozač osobnog vozila, riječkih registracijskih oznaka, krećući se ŽC 5215 iz smjera Rijeke prema Marinićima u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom u zavoju i prešao na suprotnu stranu kolnika te izravno udario u osobno vozilo kojim je upravljao 36-godišnjak.“, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

U nesreći je lakše ozlijeđen i 27-godišnjak za koga je očevidom utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 0,89 promila i u vrijeme važeće zabrane upravljanja vozilom B kategorije.

Zbog izazivanja prometne nesreće i počinjenih prekršaja, 27-godišnjak je sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

I ovim putem pozivamo sve vozače na maksimalan oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa kako bi se spriječile mogućnosti izazivanja nesreća, posebice onih po život opasnih, poručili su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari