IZGUBIO KONTROLU NAD UPRAVLJAČEM

Otkriveni detalji teške nesreće na Pehlinu: Pijani mladić (27) bez vozačke autom riječkih tablica unesrećio ‘ni krivog ni dužnog’ muškarca (36)

Idi na originalni članak
Foto: Google Maps

Tijekom vikenda u prometu na županijskim prometnicama evidentirano je 19 prometnih nesreća

Oglas

U ovim nesrećama je jedna osoba teško, a dvije su lakše ozlijeđene, izvijestila je policija.

Teško je ozlijeđen 36-godišnji hrvatski državljanin u nesreći koja se dogodila jučer, 25. veljače u 6 sati na području Pehlina u Rijeci.

“Do nesreće je došlo kada je 27-godišnji vozač osobnog vozila, riječkih registracijskih oznaka, krećući se ŽC 5215 iz smjera Rijeke prema Marinićima u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom u zavoju i prešao na suprotnu stranu kolnika te izravno udario u osobno vozilo kojim je upravljao 36-godišnjak.“, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

U nesreći je lakše ozlijeđen i 27-godišnjak za koga je očevidom utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 0,89 promila i u vrijeme važeće zabrane upravljanja vozilom B kategorije.

Zbog izazivanja prometne nesreće i počinjenih prekršaja, 27-godišnjak je sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

I ovim putem pozivamo sve vozače na maksimalan oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa kako bi se spriječile mogućnosti izazivanja nesreća, posebice onih po život opasnih, poručili su iz policije.

Exit mobile version