'POPRILIČAN ŠOK MI JE OVO SVE'

Otkud dečku novci za skupocjeni mercedes? Javio se njegov tata: ‘Ne radi gluposti, ne pije, ali…’

Twitter

Situaciju su snimili građani koji su gledali kako se vozač, koji je očito izgubio kontrolu nad jurećim vozilom, zabija vozilom u ljude

Tridesetpetogodišnji pješak koji je sinoć teško ozlijeđen u prometnoj nesreći na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu nalazi se u kritičnom stanju, doznaje se u subotu u KBC-u Zagreb. Ozlijeđeni ima teške ozljede glave, pružena mu je sva potrebna skrb, no i dalje se nalazi u kritičnom stanju, rekao je Hini pomoćnik ravnatelja KBC-a Zagreb Milivoj Novak.

Nesreća se dogodila sinoć nešto iza 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u novozagrebačkom Buzinu kada se 23-godišnji vozač mercedesom zabio u BMW i pritom ozlijedio petero ljudi. Policija je izvijestila da je teško ozlijeđeno troje pješaka, a lakše dvije osobe koje su se nalazile u drugom vozilu.

Dvoje ozlijeđenih u nesreći primljeno je u KBC Sestre milosrdnice. “Jedna osoba je zadržana u u bolnici, ona je stabilno i nalazi se na odjelu, dok je druga otpuštena iz Klinike za traumatologiju jer je imala lakše ozljede”, izjavio je Hini ravnatelj te bolnice Davor Vagić.

Neslužbeno, kod ozlijeđenog koji je zadržan na liječenju radi se o ozljedama ramena i na glavi. U KB Dubrava primljene su dvije ozlijeđene žene s lakšim ozljedama i još su na promatranju. Dežurni kirurg Domagoj Vergles kaže da im je stanje stabilno. Jedna od ozlijeđenih žena ima ozljede noge i na daljnjoj je obradi.

Cijelu situaciju snimili su građani koji su gledali kako se vozač, koji je očito izgubio kontrolu nad jurećim vozilom, zalijeće među ljude i parkirane automobile. Muškarac koji je upravljao mercedesom pod nadzorom je policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Otac je osoba s invaliditetom

58-godišnji otac 23-godišnjaka koji je šokiran zbog nesreće koju je izazvao njegov sin jedinac javio se za Jutarnji list. Otac je osoba s invaliditetom i potrebna mu je sinova pomoć.

“Ne znam što se točno dogodilo. Sinoć mi je stigla poruka na mobitel da je moj sin imao prometnu nesreću. Nakon sat i pol zvali su me iz policije da mi kažu da je sin imao prometnu nesreću, da je on dobro, ali da je auto smrskan i da ima ozlijeđenih”, počinje priču otac.

Kaže da je njegov sin student poslovnog menadžmenta, da se bavi preprodajom automobila i da je i ovaj automobil kupio kako bi ga preprodao. Novac za kupnju prvog automobila mu je on dao, piše Jutarnji.

“Popriličan šok mi je ovo sve. Nisam se još čuo s njim i išao kod njega. Žao mi je zbog svega što se dogodilo. On je inače dobar i nije dosad imao ovakvih cirkusa. Ne radi gluposti, ne pije, ali znao mi je reći da se s ekipom zna naći negdje na parkiralištima gdje nema nikoga i da znaju brzo voziti”, kaže.

Kaže da je njegov sin imao prekršajne kazne zbog prebrze vožnje, ali nikada se ništa slično ovome nije ranije dogodilo. “Sigurno mi nije vikend lijepo počeo. Nadam se da ovakav šok koji je izazvao neće previše utjecati na presudu jer mi je jako potreban i pomaže mi u svakodnevnim aktivnostima”, kaže otac uhićenog vozača za Jutarnji list, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari