USRED BIJELA DANA

Ova Riječanka (62) platit će kaznu od 24 tisuće kuna! Bila je pijana u prometu, ali to je samo početak…

Ilustracija: Mateo Levak/Riportal

Jučer se zbog alkohola u vožnji u Rijeci dogodila i prometna nesreća s materijalnom štetom koju je izazvala 62-godišnja vozačica osobnog vozila marke Fiat, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,29 g/kg.

Nesreća se dogodila u 12,50 sati u Radničkoj ulici kada je spomenuta oduzela prednost drugom osobnom vozilom marke Fiat, prilikom uključivanja u promet. Radi izazivanja prometne nesreće, počiniteljica je privedena i smještena u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola.

Prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, po završetku postupanja je zbog počinjenih prekršaja protiv počiniteljice podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu s novčanom sankcijom od 24 000 kuna i mjerom zabrane upravljanja vozilom na rok od četiri mjeseca.

Opisana nesreća je srećom završila samo s materijalnom štetom, no vrlo često, prometne nesreće u kojima sudjeluju alkoholizirani vozači rezultiraju s teškim i kobnim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari