TKO JE ON?

Ovo je brutalni ubojica curice: Državljanin BiH bio je dio bande koja je pljačkala po Hrvatskoj, novac nikada nije pronađen

Foto: Facebook - Pixsell

G.K. je državljanin BiH čija je obitelj u Hrvatsku Dubicu došla iz Žepča

Užasne scene događale su se u srijedu u večernjim satima na zagrebačkom Kozari putu.

G.K. (41) došao je u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerica s jednoipolgodišnjom curicom. Izbila je svađa nakon koje je on nasrnuo sjekirom. Muškarac je pobjegao i završio na obilaznici gdje je na njega naletjelo vozilo dok je hodao kolnikom i usmrtilo ga.

Foto. Facebook

Naime, on se odvezao na obilaznicu u smjeru Slavonskog Broda. Navodno su za njime krenula dvojica muškaraca, a kako bi im pobjegao, izašao je iz auta, preskočio ogradu i krenuo prema zapadu. Na njega je nakon toga naletio automobil slovenskih tablica i usmrtio ga.

Kuća u kojoj se dogodio nezapamćeni zločin. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Već je bio u zatvoru zbog pljačke

24sata doznaje da je G.K. poznat policiji, a bio je i u zatvoru zbog pljačke. Bio je dio peteročlane skupine koja je opljačkala dvije pošte i pet automat-klubova. Ukupno su iz tih pljački uzeli milijun kuna, a u nekim pljačkama koristili su i pištolje. Novac i oružje nikad nisu pronađeni.

G.K. je državljanin BiH čija je obitelj u Hrvatsku Dubicu došla iz Žepča. Otac mu je bio predsjednik općinske podružnice HSP-a, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari