VIJEST POTRESLA HRVATSKU

Galerija |Ovo je mladić koji je na smrt pretukao prijatelja: M.K. (20) s kapuljačom na glavi priveden na ispitivanje u S. Brodu

Idi na originalni članak

Vijest o smrti mladog vojnika u Požegi potresla je cijelu Hrvatsku, a najviše Općinu Jakšić u Požeško-slavonskoj županiji iz koje dolaze i preminuli mladić, ali i osumnjičeni 20-godišnjak

Oglas

Mladić M.K. predan je pritvorskom nadzorniku, a sada je i doveden na ispitivanje Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu nakon čega će biti doveden pred suca istrage, Slavena Vidmara.

Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj izrazili su sućut obitelji, prijateljima i kolegama preminulog pripadnika Hrvatske vojske Jakova Bočkaja.

Oglasili su se i iz policije te detaljno opisali cijeli slučaj.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo “Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti”. On je nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjaka, zadavši mu više udaraca u predjelu glave. Nakon toga mladić pada na pod, a osumnjičeni ga udara još nekoliko puta i napušta mjesto događaja, stoji u priopćenju, piše RTL Danas.hr.

Exit mobile version