RODITELJI UHIĆENI

OVO NIJE PRVI PUT: Otac djevojčice (2) koja je u bolnicu dovezena smrskane glave već je prijavljivan za obiteljsko nasilje

Foto: Pixsell

Kako neslužbeno doznaje RTL, policija oca ima već otprije evidentiranog kao obiteljskog nasilnika, ali je samo prekršajno kažnjen

Uhićeni su roditelji djevojčice (2,5) koja je teško ozlijeđena dovezena u Klaićevu bolnicu.

“Odmah po saznanju naši su djelatnici uhitili roditelje koje s za sada tereti za povredu djetetovih prava, a za što je prtedviđena kazna od jedne do osam godina zatvora. Roditelji su uhićeni u četvrtak oko 23.30 sati, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. Ostalo troje djece je prema nalogu Centra za socijalnu skrb smješteno u udomiteljske obitelji”, rekao je za RTL.hr Damir Brezić iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Kako neslužbeno doznajemo, policija oca ima već otprije evidentiranog kao obiteljskog nasilnika, ali je samo prekršajno kažnjen, prenose Vijesti.hr.

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti prof. dr. Goran Roić je u petak ujutro za RTL.hr kazao kako je djevojčica i dalje vitalno ugrožena odnosno da je njezino stanje kritično.

Podsjetimo, djevojčica (2,5) iz okolice Nove Gradiške ima teško nagnječenje mozga, ali i cijele glave, osobito na koži, gdje se jasno vide tragovi gnječenja. Ozljede su zastrašujuće i ekstremne. Osim toga, djetetu je tijelo puno modrica različite starosti. To znači da su vidljivi i tragovi prijašnjih ozljeda. Dijete je na intenzivnoj, priključeno na respirator, a ozljede su toliko teške da, nažalost, ima vrlo male šanse da preživi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari