'DOKUMENTE NA PREGLED'

Ovo se ne događa tako često?! Policajci u zaleđu Rijeke zaustavili četiri stranca, malo nakon toga – svi su protjerani iz Hrvatske!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim državljaninom Kosova zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava.

Jučer u popodnevnim satima na autocesti A6 kod čvora Vrbovsko zaustavljeno je osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao državljanin Kosova, a u vozilu su se nalazila četvorica stranih državljana.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da 40-godišnji državljanin Kosova ima zabranu ulaska u Republiku Hrvatsku i krivotvorenu boravišnu dozvolu Francuske Republike.

Od ostalih putnika u vozilu, utvrđeno je da dvojica ne posjeduju valjane boravišne dozvole, dok jedan ima zabranu ulaska u Republiku Hrvatsku.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 40-godišnjak kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, dok je ostalim stranim državljanima u upravnom postupku izrečena mjera protjerivanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari