UHIĆENI U SREDIŠTU GRADA

OZLIJEDILI VLASNIKA TRGOVINE! “Ekspresno” uhićen dvojac koji je opljačkao nakit i satove u Krešimirovoj ulici!

Foto: Ilustracija (Mateo Levak/Riportal)

Policija je vrlo brzo pronašla počinitelje razbojništva sa svim otuđenim predmetima

Policijski službenici I policijske postaje Rijeka, u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, priveli su na kriminalističko istraživanje dvojicu hrvatskih državljana, starosti 40 i 49 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Riječ je o osumnjičenicima koji su jučer oko 17.30 sati u Krešimirovoj ulici u Rijeci u trgovini nakita, uz prijetnju oružjem otuđili veću količinu zlatnog i srebrnog nakita, ručnih satova, novac i druge predmete.

Pri tome su uz počinjenje materijalne štete u vrijednosti oko 120 000 kuna, 56-godišnjeg hrvatskog državljanina-vlasnika trgovine i ozlijedili.

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, počinitelji su pronađeni ubrzo nakon počinjenja kaznenog djela u središtu Rijeke sa svim otuđenim predmetima.

Obojica osumnjičenika bit će nakon završenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za navedeno kazneno djelo razbojništva te predana pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari