UBIO DIJETE, A MAJKU...

‘Ozljede su brutalne’: Neurokirurg otkrio u kakvom je stanju žena koju je monstrum izudarao sjekirom po glavi

Screenshot N1

Primarijus Marinović komentirao je kako je situacija jako komplicirana te kako su ozljede 41-godišnjakinje – brutalne

Cijelu je Hrvatsku šokirala tragedija koja se sinoć dogodila u zagrebačkom naselju Kozari putevi, gdje je muškarac sjekirom napao svoju bivšu partnericu te usmrtio jednoipolgodišnju djevojčicu.

Liječnici se još uvijek bore za život majke, a neurokirurg KBC-a Dubrava primarijus Tonko Marinović je za  N1  komentirao stanje majke.

“Bolesnica stara 41 godinu primljena je sinoć u hitnoj službi. Hitni operacijski zahvat je prošao dobro bez komplikacija nakon čega je smještena u jedinicu intenzivnog liječenja”, rekao je te dodao kako je operativni zahvat trajao nekoliko sati.

Bivša partnerica životno ugrožena, kirurg otkrio detalje

“Radi se o teškim, po život opasnim ozljedama kod kojih je teško reći kakav će biti ishod i posljedice ozljede. Ona je sada na aparatima i o njoj skrbe vrhunski intenzivisti. Na redovitim je snimanjima. Provode se sve potrebne metode intenzivnog liječenja.”

Komentirao je i kako doktor nije bio dežuran kad je unesrećena stigla u bolnicu te je naglasio da je situacija jako komplicirana: “Ozljede jesu brutalne, ali to je naš posao u krajnjem slučaju. Pacijentica je trenutno u komi da se mozak odmori od tako teške ozljede da bismo smanjili potrošnju energije koju mozak inače troši i na taj način mu dali priliku da se što bolje oporavi”.

Na pitanje o potencijalnim posljedicama, liječnik odgovara: “Nažalost, još je prerano da bi se dale ikakve prognoze. Pacijentica će sada biti na intenzivnoj njezi. Po potrebi ako bude dodatnih komplikacija kirurški će se intervenirati.”, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari