RAZBOJNIČKA KRAĐA

PA KAKO, ZAŠTO…?! Riječanin u trgovačkom centru ukrao šišač za kosu, a onda se sukobio sa zaštitarom

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su u počinjenju razbojničke krađe sudjelovala dvojica hrvatskih državljana, 33 i 46-godina starosti, koja su i kazneno prijavljena, a 33-godišnjak je i predan pritvorskom nadzorniku

Kaznenom prijavom za počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 33 i 46 godina, koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 33-godišnji osumnjičenik u trgovačkom centru u Rijeci, 1. lipnja, otuđio frizerski šišač za kosu. U namjeri izlaska iz trgovine bez plaćanja navedenog predmeta pokušao ga je spriječiti zaštitar kojeg je osumnjičenik odgurnuo i pobjegao, no, ubrzo ga je zaštitar zaustavio i predao policiji.

Također je istraživanjem utvrđeno da je u počinjenju spomenutog sudjelovao i 46-godišnji osumnjičenik te su po završetku obojica kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 33-godišnjak je i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari