U KUKULJANOVU

Pa ovo je za ne povjerovati! Žena (38) u trgovini na Kukuljanovu ‘prelijepila’ cijene na auto-gumama i prevarila djelatnicu za veći iznos novca!

Ilustracija: lokalpatrioti-rijeka.com

Policija 38-godišnjakinju sumnjiči da je promjenom šifre barkoda na auto gumama oštetila trgovački centar za 2200 kuna, izvijestila je policija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

“Sumnjiči se da je 10. prosinca u trgovačkom centru na Kukuljanovu iskoristila nepažnju djelatnika pa je s četiri auto gume skinula postavljenu cijenu i šifru barkoda te na iste postavila barkod s drugih jeftinijih artikala. Prilikom plaćanja na blagajni djelatnica nije uočila razliku u cijeni pa je tako 38-godišnjakinja prijevarom oštetila trgovački centar sa sjedištem u Zagrebu za 2200 kuna.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Završetkom istraživanja, pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela, 38-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.                 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari