OGROMNA ŠTETA

”Pala” trojica provalnika koji su harali Matuljima i Kastvom; Dvojica od njih su maloljetnici

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Sveukupna materijalna šteta cijeni se na oko 80.000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, od kojih je jedan u dobi od 36 godina, dok su druga dvojica maloljetna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 36-godišnjak i jedan od osumnjičenih, a prema ranijem zajedničkom dogovoru, krajem svibnja ove godine na matuljskom području počinili kazneno djelo teške krađe te teške krađe u pokušaju. 

Također, sumnja se da su dvojica od trojice osumnjičenika počinili istovrsno kazneno djelo i na području I. policijske postaje Rijeka, provalivši krajem travnja ove godine u kuću na području Kastva.

Navedenim kaznenim djelima, iz kuća na širem području Matulja i u Kastvu otuđili su nakit, satove i novac, a sveukupna materijalna šteta cijeni se na oko 80.000 kuna.

Sva trojica su zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela teških krađa prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari