KRALI SVE ŠTO SU STIGLI

‘Pao’ dvojac koji je na Kukuljanovu iz trgovačkog centra ukrao bušilicu, televizor i druge predmete. I to nije sve!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Prijavljeni su za tri krađe i krivotvorenje isprava. Krađe su počinili tijekom kolovoza ove godine

U suradnji policijskih službenika Policijske postaje Crikvenica i II. policijske postaje Rijeka, provedeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 41 i 45 godina.

Policija ih osnovano sumnjiči da su krajem kolovoza ove godine iz jednog od trgovačkih centra na području Kukuljanova otuđili veću količinu različitih prehrambenih proizvoda, dok su iz drugog otuđili visokotlačni perač, bušilicu, televizor i druge predmete. Također se sumnjiče i za pokušaj krađe iz trgovačkog centra u Crikvenici.

Kaznenim djelima oštećene su dvije tvrtke sa sjedištem na području Zagrebačke županije, a nastala šteta je oko 2.430 eura.

Osim toga, utvrđeno je da su prilikom počinjenja kaznenih djela koristili vozilo na kojem se na stražnjoj strani votzila nalazila nepripadajuća registracijska oznaka.

Po završetku kriminalističkog istraživanja obojica su nadležnom državnom odvjetništvu prijavljena za tri kaznena djela krađe, od kojih jedne u pokušaju, a 45-godišnjak je prijavljen i za krivotvorenje isprave.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari