„PAO“ DVOJAC KOJI JE PLJAČKAO PO KVARNERU: Policija ih uhitila u kasinu dva sata nakon pljačke hotela!

Dvojica maskiranih muškaraca su prije dva dana u riječkom hotelu ‘Jadran’ uz prijetnju recepcioneru ukrali novac

Riječko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) je u utorak zbog šest razbojstava i tri teške krađe odlučilo pokrenuti istragu protiv 23-godišnjaka i 31-godišnjaka, koji su zadržani u istražnom zatvoru iz kojeg mogu izaći uz jamčevine od 550.000, odnosno 350.000 kuna.

Kako je izvijestilo ŽDO, sumnjiči ih se da su od lipnja do prije dva dana, maskirani i uz prijetnju pištolja i teleskopske palice, ulazili u razne objekte na području Primorsko-goranske županije te uz prijetnju zaposlenicima odnosili novac.

Sumnjiče se da su i provaljivali u kioske na području Rijeke i krali veće količine šteka cigareta u ukupnoj vrijednosti od 41.000 kuna.

Posljednje razbojstvo obavili su prije dva dana u riječkom hotelu “Jadran”, gdje su, uz prijetnju recepcioneru, ukrali novac. Uhićeni su nakon samo dva sata u kasinu obližnjeg trgovačkog centra.

Novi list piše kako je riječ o 23-godišnjem Josipu Ćulumoviću iz Crikvenice te 31-godišnjem Veljku Vlahoviču iz Rijeke.

Ćulumović se odlučio braniti šutnjom, a Vlahovič je iznosio obranu navodeći kako je motiv za činjenja nedjela bila izrazito teška materijalna situacija u kojoj se našao s obitelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari