„PAO“ NA ŽABICI: Policijski službenici zatekli mladića s marihuanom namijenjenom preprodaji

Foto. Riječanin

Obavljena je i pretraga doma i drugih prostorija na području Krka gdje osumnjičeni neprijavljeno boravi

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima krčke policije proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz domene zlouporabe droga, javljaju iz PU primorsko-goranske.

Osumnjičenog su zatekli policijski službenici Interventne jedinice policije u kasnim večernjim satima 19. ožujka na području Žabice u Rijeci.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog je oduzeta vrećica sa 100 grama marihuane i drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelom.

Također, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija na području Krka gdje osumnjičeni neprijavljeno boravi te je pronađeno i oduzeto još 12,2 grama marihuane pakirane u tri manja paketića.

Zbog sumnje da je drogu neovlašteno posjedovao u namjeri daljnje prodaje, kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari