SVAŠTA SU NAŠLI

“Pao” Riječanin (39) koji je nabavljao, skrivao, vagao i pakirao marihuanu te prodavao drugim osobama

Photo: Ilustracija/Davor Javorovic/PIXSELL

Pretragom je pronađeno više oko 19 grama marihuane namijenjene daljnjoj prodaji, oko 5 ml cannabis ulja, drobilica, novac  i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga

Međunarodni Mjesec borbe protiv ovisnosti svake se godine u svijetu pa tako i u Republici Hrvatskoj obilježava u razdoblju od 15. studenoga do 15. prosinca. Cilj obilježavanja je upozoriti javnost na problem zlouporabe svih sredstava ovisnosti, a osobito droga te potaknuti na poduzimanje određenih akcija za uspješno suprotstavljanje ovom ozbiljnom problemu današnjice.

Tijekom navedenog razdoblja policija provodi pojačano postupanje iz domene zlouporabe droga pa su tako policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko – goranske dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

VIDEO DANA:

Policija ga sumnjiči da je nabavljao, skrivao, vagao i prepakiravao marihuanu te prodavao drugim osobama.

Tako je istraživanjem utvrđeno da je tijekom travnja ove godine osumnjičenik na području Rijeke u nekoliko navrata prodao oko 106 grama droge marihuane drugim osobama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja na području Rijeke obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila osumnjičenika.  Pretragom pronađeno je više od 19 grama marihuane namijenjene daljnjoj prodaji, oko 5 ml cannabis ulja, drobilica, novac  i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 39-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za četiri kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari