‘Pao’ serijski provalnik u automobile na Kozali i u Kostreni!

Foto: Ilustracija

Sveukupna šteta cijeni se na najmanje oko 8.000 kuna

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad počiniteljem kojeg sumnjiče za pet kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Kaznena djela je počinio u prvih desetak dana travnja ove godine na području Kostrene i Kozale u Rijeci, priopćuju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Policija ga sumnjiči da je na području Kostrene provalivši u osobno vozilo otuđio novac, jaknu i cigarete, a iz dva otključana osobna vozila sunčane naočale.

Iz vozila na području Kozale u Rijeci otuđio je ženske torbice, sunčane naočale i odjeću, kao i zaštitnu kacigu koja se nalazila na mopedu. Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađen je veći dio otuđenih predmeta te će biti vraćen vlasnicima.

Sveukupna šteta cijeni se na najmanje oko 8.000 kuna.

Zbog sumnje na počinjenje četiri kaznena djela krađe i kaznenog djela teške krađe policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari