PEĆINE Zbog prometne nesreće kod Towera iz centra mole građane da koriste javni prijevoz!

Foto: Riječanin

Na pristupnoj cesti Tower centru “proklizao” je kamion s prikolicom i došlo je do zastoja u prometu

Danas rano poslijepodne došlo je do prometne nesreće na odvojku ceste D 404 kod Tower Centra.

“Proklizalo” je teretno vozilo, kamion s prikolicom, i promet je na neko vrijeme bio u potpunom zastoju na cijelom području oko Tower centra. Nakon intervencije dežurnih službi, trenutno je omogućeno prometovanje jednim trakom uz oštećeni kamion, no i tu će dolaziti do novog potpunog prekida prometovanja kada se s drugim teškim vozilima pristupi “izvlačenju” oštećenog teretnog vozila

Zbog svega toga, iz Towera centra mole sve građane koji žele posjetiti Tower da koriste javni prijevoz, a  vozače koji se zateknu na ovome području za strpljenje!

Na terenu su pripadnici dežurnih službi koji čine sve što mogu kako bi se promet ovom frekventnom cestom što prije uspostavio.

U tunelu su postavljeni znakovi zabrane “izlaska” vozila prema odvojku Pećine i odvojak prema Pećinama bit će zatvoren do daljnjega, sve dok se ne ukloni oštećeno vozilo kod Tower centra.

Foto: Riječanin

Stoga,  svi oni koji su se željeli iz pravca središta Rijeke vozilom dovesti do Pećina   i istoka grada kroz tunel Pećine, morat će potražiti alternativne pravce!

Foto: Riječanin

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views