UHIĆEN NA AERODROMU

PEDOFILIJA U DUBROVNIKU Španjolac u moru dirao dječaka po intimnim dijelovima tijela

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Muškarcu je određen jednomjesečni pritvor zbog mogućnosti od ponavljanja djela te napuštanja Dubrovnika

Određen je istražni zatvor za 43-godišnjeg Španjolca koji je uhićen 8. kolovoza na dubrovačkom aerodromu, a zbog sumnje da je počinio bludne radnje nad 13-godišnjim dječakom.

Inače, mediji su izvijestili da se radi o djevojčici, no Španjolac je osumnjičen da je dirao dječaka na plaži hotela President, piše Dubrovački dnevnik.

Iz Policijske uprave kazali su nam da se slučaj dogodio 5. kolovoza, a policiji prijavljen 6. kolovoza. Muškarac se sumnjiči za spolnu zloupotrebu djeteta mlađeg od 15 godina.

Istražni sudac dubrovačkog Županijskog suda sudac Pero Miloglav koji vodi ovaj slučaj kazao je za Dubrovački dnevnik da je muškarcu određen jednomjesečni pritvor zbog mogućnosti od ponavljanja djela te napuštanja Dubrovnika.

“Postupalo se prema onome što je dječak rekao prijateljima i majci, a to je da ga je muškarac dirao u moru po intimnim dijelovima tijela”, rekao je Pero Miloglav.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj