ZARADIO PREKRŠAJNU PRIJAVU

PIJAN PUŠTAO GLAZBU U 4 UJUTRO: Dočekao je policiju uvredama i sa sjekirom u rukama…

Foto: Ilustracija (pixsell)

Zbog glasne glazbe u Piškorovcu je noćas intervenirala policija koju je krivac dočekao arsenalom uvreda, pijan i sa sjekirom u rukama, zbog čega je zaradio prekršajnu prijavu

Jedan je 40-godišnjak ove noći uznemiravao svoje susjede u Piškorovcu. Puštao je glasnu glazbu sa zvučnika, zbog čega je netko odlučio pozvati policiju. Kad su policajci stigli malo iza četiri sata ujutro, onih je dočekao arsenalom uvreda, pijan i sa sjekirom u rukama, doznaje e-Međimurje.

“Na izdana upozorenja, a potom i naredbe počinitelj prekršaja se oglušio te je nastavio s vrijeđanjem zbog čega su mu policijski službenici priopćili da je uhićen. U tom trenutku 40-godišnjak u ruci je držao sjekiru (bez namjere napada) zbog čega mu je policijski službenik naredio da odloži sjekiru. Pošto se oglušio i na tu naredbu, primjenom višenamjenske službene palice, takozvane ‘tonfe’, policijski službenik mu je iz ruke izbio sjekiru, a potom je uz primjenu fizičke snage i sredstva za vezivanje 40-godišnjak priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje”, priopćili su iz Policijske uprave međimurske.

U postaji su ga alkotestirali te utvrdili da je imao 2,07 promila alkohola u krvi. Zbog svoje razuzdane zabave, 40-godišnjak će dobiti prekršajnu prijavu koju će procesuirati Općinski sud u Čakovcu.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari