PIJANE DIVLJALE PO RIJECI: Alkoholizirane vozačice udarale u parkirane aute i betonske zidove!

Photo: Ilustracija (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se jučer na području Kantride a “nered” je prouzročila 50-godišnja vozačica osobnog vozila

Spomenuta vozačica je upravljala vozilom pri koncentraciji alkohola od 1,68 g/kg te u Ulici Vere Bratonje udarila u dva parkirana vozila nakon čega je napustila mjesto događaja. Nedugo zatim u Bujskoj ulici udarila je u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnji vozač.

Vozačica je zadržana u službenim prostorijama policije zbog opasnosti od ugrožavanja sigurnosti prometa na cestama te će biti sankcionirana prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Srećom, ozlijeđenih osoba nije bilo ni u prometnoj nesreći koju je sinoć oko 20.10 sati na Grobničkoj cesti u Rijeci izazvala vozačica u dobi od 35 godina upravljajući osobnim vozilom pri koncentraciji alkohola od 2,95 g/kg. (!)

Tijekom vožnje izgubila je kontrolu nad vozilom, skrenula izvan kolnika i udarila u betonski zid. Zbog opasnosti da će nastaviti ugrožavati sigurnost prometa na cestama zadržana je u službenim prostorijama policije.

Inače, jučer je na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno 13 prometnih nesreća u kojima je teško ozlijeđena jedna osoba dok su ostale nesreće bile s materijalnom štetom.

Policija će i ovog vikenda pojačano nadzirati promet na cestama te iz PU primorsko-goranske ponovo apeliraju na vozače i druge sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila i propisa, posebice onih nepridržavanjem kojih dolazi do prometnih nesreća s najtežim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari