UŽAS

Kaos na cesti kod Crikvenice! Pijani 63-godišnjak autom ‘skršio’ motociklista i pobjegao. Samo 15 minuta kasnije prouzročio novu nesreću!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu osumnjičeni 63-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Na području Bakra, jučer oko 16.15 sati, dogodila se prometna nesreća koju je izazvao 63-godišnji hrvatski državljanin, a u kojoj je teško ozlijeđen 68-godišnji slovenski motociklist.

Prometna nesreća se dogodila na DC 501 kada je 63-godišnjak upravljajući osobnim vozilom, zagrebačkih registarskih oznaka, i krećući se od Oštrovice prema Crikvenici, nije se kretao sredinom prometne trake pa je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom te prešao na lijevu stranu kolnika i udario u motocikl, slovenskih nacionalnih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 68-godišnji slovenski državljanin.

Od jačine udarca motociklist je s vozilom pao na kolnik, dok je 63-godišnjak napustio mjesto događaja bez da mu je pružio pomoć, a nije ni obavijestio policiju o nesreći.

Ozlijeđeni motociklist je prevezen u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teže tjelesne ozljede.

Osumnjičeni 63-godišnjak je nakon 15-ak minuta uhićen na području Crikvenice gdje je također izazvao prometnu nesreću, ali s materijalnom štetom te je priveden na kriminalističko istraživanje. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,65 promila.

Protiv osumnjičenika su po završetku policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka podnijeli kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i ne pružanje pomoći povrijeđenoj osobi u prometnoj nesreći. Uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu bit će predan pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari