KAZNENO PRIJAVLJENI

Pijani muškarac izazvao ‘kaos’ u hotelu na Krku; Uznemiravao goste i vrijeđao policiju

Foto: ILUSTRACIJA/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policija je 28-godišnjeg stranca kazneno prijavila zbog prijetnje i predala pritvorskom nadzorniku, dok je 52-godišnjak sankcioniran poradi počinjenja prekršaja narušavanja javnog reda i mira  

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Sumnjiči se da je tijekom jučerašnjeg dana, kao i proteklih nekoliko dana, u Krku višekratno pozivao telefonom 42-godišnjeg državljanina  Bosne i Hercegovine te mu slao poruke  pri tome mu uputivši ozbiljne prijetnje.

Uhićen je i priveden na kriminalističko istraživanje, nakon kojega je 28-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

VIDEO DANA:

Osim navedenog, krčka policija provela je i kriminalističko istraživanje zbog narušavanja javnog reda i mira koje je noćas evidentirano u jednom od hotela u gradu Krku.

Riječ je o istraživanju nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom koji je oko 1,30 sati vikom i galamom, kao i glasnim pjevanjem uznemiravao ostale goste hotela. Dolaskom policije, 52-godišnjak je u vidno alkoholiziranom stanju odbio policijskim službenicima dati na uvid osobnu iskaznicu, a odbio je i alkotestiranje.

Uz to je ometao njihovo postupanje, vrijeđajući ih i omalovažavajući, kao i prijeteći. Prilikom uhićenja, u hotelskoj sobi u kojoj je 52-godišnjak boravio, pronađen je rezani duhan u količini od oko 280,80 grama bez obveznih markica Ministarstva financija.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika će biti podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakonom o osobnoj iskaznici i Zakonom o trošarinama. Poradi pronađenog duhana podnosi se i obavijest Carinskoj upravi Rijeka za postupanje iz njihove nadležnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari