OBITELJSKI NASILNIK

Pijani nasilnik (30) u Kostreni usred noći maltretirao vlastitu obitelj, kada je stigla policija – napao i njih!

Ilustracija. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi

“Jučer ujutro oko 4.30 sati policija je zaprimila dojavu o tučnjavi odnosno nasilju u obitelji na području Kostrene. Po dolasku policijskih službenika, prilikom postupanja je 30-godišnjak ignorirao zapovijedi policije i pružao aktivan otpor te pri tome udario policijskog službenika.

Uz uporabu sredstava prisile je osumnjičenik potom uhićen i priveden u policijsku postaju gdje je i alkotestiran te mu je izmjerena količina alkohola od 1.83 promila.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Po završetku istraživanja, protiv 30-godišnjaka je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela i predan je pritvorskom nadzorniku.

Osim toga je i prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari