GALAMIO I VRIJEĐAO

Pijani Nijemac divljao u Krku: Pravi show nastao tek kada je stigla policija!

Photo: Antonio Jakus/PIXSELL

Pružajući aktivni otpor prema policijskim službenicima, 37-godišnji Nijemac je pri tome i fizički nasrnuo na njih te jednog udario i ozlijedio

Podnošenjem kaznene prijave protiv 37-godišnjeg njemačkog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s Policijskom postajom Krk, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napad na službenu osobu.

“Riječ je o počinitelju koji je u srijedu, 21. rujna oko 23.30 sati, u središtu Krka pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir te dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja ih vrijeđao, omalovažavao i ometao u postupanju. Pružajući aktivni otpor pri tome je i fizički nasrnuo na njih te jednog od službenika udario i ozlijedio.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Spomenuti počinitelj sa sobom nije imao osobne dokumente pa je njegov identitet utvrđen naknadno tijekom istraživanja, a uz to mu je utvrđena i koncentracija alkohola u organizmu od 2,36 promila.

Završetkom kriminalističkog istraživanja, radi osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 37-godišnji Nijemac je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Pored toga je i prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari