Pijani Nizozemac autom porazbijao parkirana vozila, dobio kaznu od 19.800 kuna

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Zbog počinjenja više prometnih prekršaja (vožnja pod utjecajem alkohola, neprilagođena brzina, napuštanje mjesta prometne nesreće i prelazak na suprotnu stranu kolnika) 50-godišnjak je priveden.

U subotu 10. kolovoza oko 22 sata u Dramlju je 50-godišnji nizozemski državljanin izazvao prometnu nesreću upravljajući vozilom pri utjecaju alkohola u koncentraciji od 2,08 g/kg.

Krećući se u ulici Milovana Muževića osobnim vozilom marke Audi, nizozemskih registracijskih oznaka, udario je u dva parkirana osobna vozila, pri tom se ne zaustavivši već je napustio mjesto događaja i nastavio vožnju te ubrzo prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je udario u kombi vozilo.

Ovim vozilom marke Wolkswagen, njemačkih registracijskih oznaka, upravljala je 42-godišnja njemačka državljanka koja je zadobila lakše ozljede, kao i putnik u vozilu.

Zbog počinjenja više prometnih prekršaja (vožnja pod utjecajem alkohola, neprilagođena brzina, napuštanje mjesta prometne nesreće i prelazak na suprotnu stranu kolnika) 50-godišnjak je priveden u Policijsku postaju Crikvenica.

Po završetku prekršajnog postupka određena mu je novčana kazna u iznosu od 19.800 kuna i zabrana upravljanja vozilom na području Republike Hrvatske na rok od godine dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari