ŽRTVE TEŠKO OZLIJEĐENE

Pijani policajac autom prikliještio strance na autocesti pa pobjegao. Potom mu pozlilo, bori se za život!

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Nakon sudara, policijski službenik nije se zaustavio niti pružio pomoć, već je napustio mjesto nesreće

U ranim jutarnjim satima, iza ponoći, dogodila se teška prometna nesreća između Slavonskog Broda i Lužana. Nesreću je, neslužbeno doznajemo, izazvao policijski službenik Policijske uprave brodsko-posavske, koji je upravljao privatnim vozilom dok je bio izvan službe.

Prema prvim informacijama, policajac je pod utjecajem alkohola svojim vozilom udario u automobil ispred sebe. U toj nesreći, jedna osoba iz pogođenog vozila zadobila je teške tjelesne ozljede, dok je druga osoba prošla s lakšim ozljedama. Kako doznajemo, automobilom je na autocesti prikliještio strance.

Nakon sudara, policijski službenik nije se zaustavio niti pružio pomoć, već je napustio mjesto nesreće. Ubrzo nakon toga, zaustavili su ga na naplatnoj postaji gdje mu je pozlilo.

SB online piše da je u nesreći došlo do ozljeđivanja te je on prevezen u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje mu je pružena hitna medicinska pomoć. Zbog težine ozljeda, uključujući napuknuće srčanih vena, prebačen je u Klinički bolnički centar Osijek na daljnje liječenje.

Prema neslužbenim izvorima, policijski službenik je prethodno bio na privatnoj zabavi u Slavonskom Brodu, gdje je konzumirao veće količine alkohola, što se sumnja da je uzrokovalo prometnu nesreću. Sad se bori za život.

Na mjestu nesreće intervenirali su vatrogasci kako bi izvukli unesrećene iz vozila, dok je ekipa Hitne medicinske pomoći Brodsko-posavske županije pružala pomoć ozlijeđenima. Istraga je u tijeku, a nadležna tijela će utvrditi sve okolnosti ove teške prometne nesreće, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari