PRIJAVLJEN JE

Pisao mu i prijeteće poruke! Muškarac (41) u Puntu prijetio 35-godišnjaku ispred kafića – i to nije sve!

Foto: Pexels

Policija 42-godišnjaka sumnjiči da je u posljednja tri dana na području otoka Krka višekratno uputio ozbiljne prijetnje 35-godišnjem hrvatskom državljaninu

Krčka policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 42-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

VIDEO DANA:

“Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 42-godišnji osumnjičenik u posljednja tri dana uputio više puta ozbiljne prijetnje 35-godišnjem hrvatskom državljaninu u Krku i Puntu.

U nedjelju, 8. svibnja, ispred ugostiteljskog objekta u Puntu mu je prijetio pred više osoba, a s prijetnjama je nastavio i u pisanom obliku putem poruka na mobitelu koje su kod oštećenika izazvale tjeskobu i strah za život. “, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Završetkom istraživanja, osumnjičeni 42-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari