POGLEDAJTE GALERIJU I ZOVITE

Pobjegli iz ‘marice’ dok su ih vozili u zatvor: ‘Ako ih vidite, zovite 192!’

Priložili su njihove fotografije, opis, kad i kako su pobjegli iz policijskog vozila, ali ne odakle su i kaznena djela za koja su osumnjičeni

Policijska uprava vukovarsko-srijemska objavila je javni poziv građanima koji bi vidjeli dvojicu bjegunaca od zakona, da jave policiji.

U priopćenju su priložene i fotografije dvojice osumnjičenih za kaznena djela koja se u priopćenju ne navode, ali se navodi to da su dvojici bjegunaca kao osumnjičenima, za kaznena djela netom prije bijega odredili istražni zatvor.

Policija navodi da su dvojicu policajci sinoć oko 22 sata prevozili u zatvor u Osijeku, po odluci o određivanju istražnog zatvora. “Putnici” u zatvor bili su u stražnjem dijelu vozila, a opis policijskog priopćenja sve je zanimljiviji kako odmiče tekst:

“PU vukovarsko-srijemska je obavila očevid na službenom policijskom vozilu te je zasad utvrđeno kako su dvojica muškaraca bila u stražnjem dijelu vozila (marice), te da su u tom dijelu vozila izazvali mehanički kvar na stražnjim rešetkama i vratima te na taj način otvorili vrata i dali se u bijeg.”

Na terenu “sve raspoložive snage” tragaju za bjeguncima, a osim toga:
“O ovom događaju ćemo preispitati sve činjenice vezane za postupanje policijskih službenika ove Uprave koji su muškarce prevozili.”

“Ovim putem pozivamo građane da dojave policiji na broj 192 ukoliko uoče muškarce, a njihove fotografije su u nastavku. Informacije se mogu dostaviti i anonimno”, apeliraju iz policije na savjesne i oprezne građane.

U nastavku donose i opis bjegunaca skupa s fotografijama. Mladić na slici u tamnoj jakni, navodi se, slabije je tjelesne građe, smeđe kose i visine oko 175 centimetara. Onaj drugi je srednje tjelesne građe, crne kose i visine oko 165 centimetara.

Policija ne navodi nikakve druge podatke. Može se, međutim, primijetiti da su fajlovi s fotografijama koje su priložene apelu očevicima da se jave, a koje se mogu skinuti sa stranice PU-a, oba nazvana “moldavac“.

Točnije, jedan je nazvan “moldavac xyz“, dok je drugi nazvan “moldavac 2“, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari