PROBLEMI U PROMETU

Galerija | Pogledajte fotografije! Zbog prometne nesreće 10-kilometarska kolona vozila na autocesti A1

Nesreća se dogodila na autocesti A1 između čvora Bosiljevo i čvora Ogulin u smjeru Zagreba

Zbog prometne nesreće na 72. kilometru na autocesti A1 između čvora Bosiljevo i čvora Ogulin smjeru Zagreba formirala se 10-kilometarska kolona vozila u pokretu uz povremene zastoje, izvijestili su iz HAK-a. Korisnici autoceste mole se za strpljenje.

Svjedoci tvrde kako je riječ o trostrukom sudaru i da ima ozlijeđenih osoba a na terenu su pripadnici svih hitnih službi.
Više o svim okolnostima i točnim uzrocima ove nesreće znat će se nakon obavljenog policijskog očevida.

Također, zbog prometne nesreće za sav promet zatvorena je DC500 Vozilići- NP Učka (A8). Obilazak je kroz mjesta Polje Čepić-Lanišće.

Zbog veće gustoće prometa moguća su povremena usporavanja ili vožnja u koloni u pokretu na pojedinim dionicama autocesta, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i čvora Matulji, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), otoku Krku i Krčkom mostu (DC102), na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari