DIVLJAŠTVO NA PARKIRALIŠTU

Galerija |Pogledajte kako je priveden: Vozač Mercedesa koji je pokosio ljude u lisicama doveden u Općinsko državno odvjetništvo

Idi na originalni članak

Jan Ehrlich u petak je u obijesnoj vožnji na parkiralištu trgovačkog centra Supernova naletio na troje ljudi, dvoje je teško ozlijeđeno, jedno lakše. Policija je izvijestila da nije imao alkohola u krvi, ali je poznat policiji pa i zbog prebrze vožnje

Oglas

Jan Ehrlich, osumnjičeni za nalet na pješake u petak navečer na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u zagrebačkom Buzinu, upravo je u pratnji policije prepraćen u Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu.

Ročište će zakazano za 10:30. Općinsko državno odvjetništvo (ODO) u Zagrebu u međuvremenu je izvijestilo bez navođenja identiteta da je očevidom, provedenim s prometnim policijom, utvrdilo kako je 23-godišnji vozač Jan Ehrlich u petak u 21:50 na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu naletio na pješake neprilagođenom brzinom.

Općinsko državno odvjetništvo (ODO) u Zagrebu izvijestilo je u subotu navečer da je očevidom, provedenim zajedno s prometnim policijom, utvrdilo kako je 23-godišnji vozač, u petak u 21:50 sati na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu, naletio na pješake neprilagođenom brzinom.

Tužiteljstvo je izvijestilo da je prema do sada pronađenim tragovima i ustanovljenim činjenicama utvrđeno da 23-godišnjak nije prilagodio brzinu osobinama ceste i gustoći prometa, već je naglo ubrzao, postižući pritom gornju granicu dopuštenog broja okretaja motora pa je došlo do proklizavanja stražnjih pogonskih kotača.

Izgubivši nadzor nad vozilom, u zanošenju preko suprotne kolničke trake naletio je na troje hrvatskih državljana od 35, 21 i 32 godine koji su stajali na pješačkom otoku i uslijed naleta pali na kolnik.

Potom je prednjim dijelom vozila udario bočnu stranu zaustavljenog automobila u kojem je bilo dvoje 22-godišnjaka, a njihov je automobil od udara odbačen na vozilo na parkiralištu.

U konačnici jedna je osoba zadobila teške i po život opasne ozljede, dok su dvije teško i još dvije lakše ozlijeđene.

Tužiteljstvo nadodaje da je odmah naložilo provođenje toksikološkog vještačenja te su poduzete i druge dokazne radnje i izvidi radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka ove prometne nesreće, piše RTL Danas.hr.

Exit mobile version