POKOLJ KAKAV SE NE PAMTI: Ubio 14 članova obitelji, među njima sedmero djece

Idi na originalni članak

Jedna osoba preživjela je napad, a to je bila njegova sestra, koja je prevezena u bolnicu čim su susjedi čuli urlike malo iza ponoći te odmah pozvali policiju

Oglas

Indijska policija je objavila da se 35-godišnji muškarac objesio nakon što je nožem prerezao vrat svojim roditeljima i sedmero djece.

Navodno je ubio 14 članova svoje obitelji prije nego što je presudio i sebi. Napad se dogodio u subotu navečer kad se obitelj okupila kod jednog člana 32 kilometra od Mumbaija.

“Napadač, Hasnin Anwar Warekar, se objesio nakon što je prerezao vrat svim ostalim članovima obitelji, uključujući i vlastite roditelje”, rekao je glasnogovornik policije Gajanan Laxman Kabdule.

https://www.youtube.com/watch?v=fHfPkh0Hk8Q

Jedna osoba preživjela je napad, a to je bila njegova sestra, koja je prevezena u bolnicu čim su susjedi čuli urlike malo iza ponoći te odmah pozvali policiju.

“Još uvijek nismo uspjeli popričati sa 21-godišnjom sestrom napadača, jedinom osobom koja je preživjela napad jer je duboko traumatizirana i u bolnici”, rekao je Kabdule.

Lokalni mediji pišu da je muškarac prvo svima u hranu stavio sedative, a neki tvrde da je napao žrtve tek nakon što su legli jer su navodno svi odlučili prespavati u istoj kući.

“Prvi dokazi sugeriraju da je muškarac zaključao sva vrata i pobio članove obitelji koji su već zaspali nožem koji smo pronašli kraj njegova tijela”, rekao je policajac.

Svađa je navodno izbila zbog nekretnina, ali policija i dalje nije otkrila okidač za tragediju kakva se ne pamti.

Vijesti.hr
YouTube Screenshot

Exit mobile version