POKOLJ KAKAV SE NE PAMTI: Ubio 14 članova obitelji, među njima sedmero djece

Jedna osoba preživjela je napad, a to je bila njegova sestra, koja je prevezena u bolnicu čim su susjedi čuli urlike malo iza ponoći te odmah pozvali policiju

Indijska policija je objavila da se 35-godišnji muškarac objesio nakon što je nožem prerezao vrat svojim roditeljima i sedmero djece.

Navodno je ubio 14 članova svoje obitelji prije nego što je presudio i sebi. Napad se dogodio u subotu navečer kad se obitelj okupila kod jednog člana 32 kilometra od Mumbaija.

“Napadač, Hasnin Anwar Warekar, se objesio nakon što je prerezao vrat svim ostalim članovima obitelji, uključujući i vlastite roditelje”, rekao je glasnogovornik policije Gajanan Laxman Kabdule.

https://www.youtube.com/watch?v=fHfPkh0Hk8Q

Jedna osoba preživjela je napad, a to je bila njegova sestra, koja je prevezena u bolnicu čim su susjedi čuli urlike malo iza ponoći te odmah pozvali policiju.

“Još uvijek nismo uspjeli popričati sa 21-godišnjom sestrom napadača, jedinom osobom koja je preživjela napad jer je duboko traumatizirana i u bolnici”, rekao je Kabdule.

Lokalni mediji pišu da je muškarac prvo svima u hranu stavio sedative, a neki tvrde da je napao žrtve tek nakon što su legli jer su navodno svi odlučili prespavati u istoj kući.

“Prvi dokazi sugeriraju da je muškarac zaključao sva vrata i pobio članove obitelji koji su već zaspali nožem koji smo pronašli kraj njegova tijela”, rekao je policajac.

Svađa je navodno izbila zbog nekretnina, ali policija i dalje nije otkrila okidač za tragediju kakva se ne pamti.

Vijesti.hr
YouTube Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari