PROPAO BIZNIS

Pokušao je, ali… Kod naplatnih kućica Kikovica ‘pao’ mladić s čak 100 kg ‘robe’ koju je pokušao prokrijumčariti

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Policija je 28-godišnjaka zatekla na autocesti A6 gdje je u osobnom vozilu prevozio gotovo 100 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija, stoji u izviješću policije.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka kazneno su prijavili 28-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina.

Naime, policija ga je zatekla u ponedjeljak, 3. srpnja oko 20.30 sati na autocesti A6 kod naplatne postaje Kikovice gdje je upravljao osobnim vozilom, registarskih oznaka Nove Gradiške, a u kojemu se nalazilo u nekoliko vreća gotovo 100 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija.

Osumnjičenik je priveden na kriminalističko istraživanje i duhan mu je oduzet, a službenici Carinske uprave su mu privremeno oduzeli i vozilo u kojem je prevozio neoznačeni duhan.

Zbog osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela nedozvoljena trgovina, 28-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja. Osim toga je Ministarstvu financija proslijeđeno izvješće poradi postupanja iz njihove nadležnosti, odnosno naplate trošarina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari