DRAMA U SINJU

Policajac-heroj spasio život muškarcu koji se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti!

Milan Šabić/Pixsell

Policijski službenici su u utorak na području Sinja spasili muškarca koji je prijetio da će se zapaliti na javnom mjestu

Muškarac je polio zapaljivu tekućinu i uzeo upaljač, prijeteći da će se zapaliti.

Na mjesto događaja stigli su vatrogasci, policajci i djelatnici hitne medicinske pomoći. Mjesto događaja je osigurano i bio je zatražen dolazak pregovarača specijalne jedinice policije. Međutim, načelnik Policijske postaje Sinj započeo je s njim razgovor kako bi ga pokušao uvjeriti da odustane od namjere da se ozlijedi, slušao ga je i uporno razgovarao s njim.

U jednom trenutku kada je izgledalo vjerojatno da će muškarac upaliti upaljač i aktivirati požar, načelnik ga je tada hrabro svladao, a drugi policajac ga je uhvatio za ruku i  oduzeo mu upaljač.

Na taj način, policajci su mu herojski spasili život. Nitko nije zadobio ozljede, te je brzom reakcijom žurnih službi vrlo brzo okončana krizna situacija na terenu uz angažman načelnika policijske postaje i policijskih službenika PP Sinj, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari